Detyrat e vullnetarit

Vullnetar per te moshuar ofron nje sere sherbimesh jo mjeksore te cilat ndihmojne te moshuarit te qendrojne ne shtepite e tyre dhe te plotesojne te gjitha nevojat qe paraqet mosha me dinjitet,kujdes dhe dhembshuri.

Detyra, por jo të limituara:

 • Shoqerim dhe biseda
 • Higjenen personale dhe higjenen e ambjentit
 • Asistence ne krehje dhe banje
 • Ndihme ne tualet
 • Kujtese per ilaçet dhe takimet
 • Kujdes per Alzaimer
 • Jo domosdoshmerisht I trainuar,trainimi behet nga Institucioni

Kërkesat

 • Aftesi per te trajtuar dhe kujdesur per te moshuarit dhe prones se tyre me dinjitet dhe respekt
 • Aftesi per te komunikuar me klientet miqesisht
 • Te mos kete rekorde kriminale
 • Te jete fleksibel ne oraret dhe ditet e sherbimit
 • Te jete e afte te kryeje pertej asaj qe i eshte ngarkuar