Mirëseerdhët

Mirëseerdhët në Qendrën M.I.K.E. Ne e kuptojmë sa i rëndësishëm është procesi i përzgjedhjes së një ambienti për fëmijën tuaj. M.I.K.E. është ambienti ku ju do të gjeni mbështetje, dashuri, mjedis stimulues dhe zhvillues për fëmijën tuaj. Filozofia jonë e edukimit ka në fokus fëmijën dhe ndihmon në zhvillimin e tij intelektual, social, emocional dhe fizik. Programi ynë realizohet nga një staf i edukuar dhe i trainuar për të punuar në ekip. Ne e dimë, ju keni shumë mundësi zgjedhje për fëmijën tuaj por ju ftojmë të vini në qendrën tonë për tu njohur më shumë me programet dhe stafin tonë.

Mëso më shumë